Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Başkanlığındaki TBB Heyeti İzmir Barosu’nu Ziyaret Etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Baro Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

22:37 . 22 Aralık 2017

Güncel hukuki konuların değerlendirildiği ziyaret sırasında TBB Başkan Yardımcısı Av. Ünsal Toker, İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, İzmir Barosu Saymanı Av. Muammer Erçoban, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şakir Uzun, İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Seyide Uludağ, Av. Betül Harmanşah, Av. Nuriye Kadan ve Av. Atalay Aksay ile TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. İrfan Koçana ve TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken de hazır bulundular.