HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu Stajyerleri Çanakkale Şehitliğini Ziyaret Etti

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu’nda stajlarını sürdüren yaklaşık altmış avukat adayı, 1915 yılında bir kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ettiler.

13:21 . 07 Nisan 2017

İzmir Barosu’nda stajlarını sürdüren yaklaşık altmış avukat adayı, 1915 yılında bir kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ettiler.

 

Baro’nun 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlediği gezide Çanakkale Şehitliği ziyaret edildi ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Arkoç ile İzmir Barosu Stajyer Avukatlar Temsilcisi Musa Keser tarafından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Conkbayırı’nda bulunan anıtına çelenk sunuldu. Duygu dolu anların yaşandığı gezi sırasında anıt önünde hep birlikte İzmir Marşı’nı söyleyen stajyer avukatlar, şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle andılar.

 

Burada kısa bir konuşma yapan Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Gonca Arkoç, İzmir Barosu olarak ulusal değerlere büyük önem verdiklerini belirterek, “bu topraklarda gezerken, bu toprakların havasını koklarken vatanımızı korumak için yapılan fedakarlıkları daha iyi anlıyoruz. Bu nedenle bu tip anma ve etkinlikler düzenliyoruz ve düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 

 

 

İzmir Barosu, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde de “102. Yılında Çanakkale Zaferi” başlıklı bir konferans düzenlemiş ve yapılan sunumlarda Çanakkale Zaferi’nin görkemi bir kez daha anlatılmıştı.