ETKİNLİKLER

Uluslararası Akreditasyonlu Sertifika Programı

• Etkinlik Tarihi : 24.09.2016 - 25.09.2016
  • Etkinlik Saati : 09:00 - 18:30
  • Etkinlik Merkezi : Konferans Salonu (Barohan)

İzmir Barosu, Universidad Carlos III De Madrid ve STN Global Executive Management Ltd. UK İşbirliği İle 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde ULUSLARARASI SÖZLEŞMELER VE TAHKİM SERTİFİKA PROGRAMI düzenlenecektir.

Eğitimin Amacı:

- Uluslararası Sözleşmeler

- Tahkimin Yargılaması (Tahkim Yeri, Tahkim Dili, Tahkime Uygulanacak Hukuk Seçimi, Tahkim Şartının Hazırlanması)

- Enerji Tahkimi

- İnşaat Hukuku Uyuşmazlıkları

- Hakem Kararlarının Tanınması ve Tenfizi

konularını kapsayan bu programın amacı katılımcılara Uluslararası Tahkim, Uyuşmazlık Çözümü alanında eğitim vermektir.

Kimler Katılabilir:

- Avukatlar,

- Hukuk Müşavirleri,

- Stajyer Avukatlar,

- Hukuk Fakültesi Öğrencileri,

- Herhangi bir lisans bölümünden mezun olup da ulusal ve/veya uluslararası şirketlerde sözleşme hazırlama ve  konularında tecrübe sahibi olmak isteyen adaylar bu programa katılabilirler

Sertifika Programına katılanlar Avrupa Birliği tarafından tanınan Universidad Carlos III De Madrid’den onaylı sertifika almaya hak kazanacaklardır

Tarih:24-25 Eylül 2016

Saat:09.30-18.00

Yer: İzmir Barosu Konferans Salonu

Katılım Bedeli:250 Euro

İzmir Barosu Hesap Numarası: Deniz Bank TR83 0013 4000 0043 5753 6000 18

PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ >>>

EĞİTMENLER

Elena Gutierrez - CV İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Bennar Aydoğdu - CV İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın program katılım bedelini ödedikten sonra en geç 20 Eylül 2016 gününe kadar http://www.izmirbarosu.org.tr/KayitForm.aspx adresinden kayıt olmanız gerekmektedir.

ETKİNLİKLER