🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

Ankara 04.08.2015

BARO BAŞKANLIĞI

DUYURU NO:2015/69

Bilindiği üzere Türkiye Barolar Birliği ile TurkTrust firması arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Birliğimiz tarafından elektronik imza üretimine devam edilmektedir.

Türkiye Barolar Birliği tarafından üretilen elektronik imzanın satış fiyatının belirlenmesi konusu, Yönetim Kurulumuzun 23.07.2015 tarihinde yapılan toplantısında görüşülmüş ve artan maliyetler nedeniyle 01.08.2015 tarihinden geçerli olmak üzere USB TOKEN ile Elektronik İmza Sim Kartı bedelinin KDV dahil 139,00 TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na bildirilmiş olup, belirlenen satış fiyatının barolarımız tarafından uygulanması gerektiği hususunu bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU