Duyuru Yazdır Küçük Font Büyük Font

3. Uluslararası Farklı Şiddet Boyutları ve Toplumsal Algı Kongresi

28.02.2017 15:34:12

3. Uluslararası Farklı Şiddet Boyutları ve Toplumsal Algı Kongresi 21-22 Nisan 2017 tarihleri arasında Kocaeli de yapılacaktır.

3. Uluslararası Farklı Şiddet Boyutları ve Toplumsal Algı Kongresi  21-22 Nisan 2017 tarihleri arasında Kocaeli de yapılacaktır. Bu kongrede şiddetin tüm boyutlarını, farklı disiplinlerle, genel olarak incelemeyi, çözüm önerileri sunmayı, şiddet mağduru olanlar için yapılabilecekleri tartışmayı ve geleceğe ilişkin politika önerilerini paylaşmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca yapılan araştırma sonuçlarına dayanarak kamu ve özel sektörün şiddetin çözümü ile ilgili uygulamalarını ve bu uygulamalardan elde edilen yararlılıkların paylaşılmasını, deneyimlerin aktarılmasını sağlamaktır.

KURUMUN YAZISI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>