🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

EBSO Panel

Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Katip Çelebi Üniversitesi Maliye Bölümü tarafından “İşletmelerde Finansal Krizlerin Hukuki ve Mali Sonuçları” konulu bir toplantı düzenlenecektir

09:28 . 27 Mayıs 2016

Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Katip Çelebi Üniversitesi Maliye Bölümü tarafından işletmelerde yaşanan finansal krizler, krizlerin hukuki ve mali sonuçları, krizlerin yönetimi konularının değerlendirileceği “İşletmelerde Finansal Krizlerin Hukuki ve Mali Sonuçları” konulu bir toplantı düzenlenecektir.

1 Haziran 2016 günü saat: 14.30’da kayıt ile başlayacak olan toplantı Ege Bölgesi Sanayi Odası 6. Kat Meclis Salonu’nda yapılacaktır.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen meslektaşlarımız etkinlik.ebso.org.tr adresinden kayıt olmaları rica olunur.

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ